Tropische Bladeren 2
University Website Header (1).png

VRIJWILLIGERS

Fijn dat je mee wilt helpen om de Green Spirits Gathering tot een succes te maken!
 
Vul het formulier, hier op de pagina, zo volledig mogelijk in. We nemen snel contact met je op!
Green-Spirits-Gathering_edited_edited.png
Tropische Bladeren 5

Vrijwilliger worden?

 

Voor, tijdens en na de gathering zijn duizend en één dingen te doen: Van het terrein aankleden, stroom aanleggen, deelnemers ontvangen, tot wc’s poetsen of tenten (af-)bouwen. Van het oplossen van uitdagingen, tot het aansteken van kaarsjes en het vuur brandend houden, etc. etc… En ook net even die extra hand bieden als een deelnemer een vraag heeft of een workshopgever, die praktische hulp nodig heeft.

De opbouw van de gathering start op woensdag 29 juni 13.00 uur en de afbouw eindigt op maandag 4 juli rond 13:00 uur.

Tijdens de op- en afbouw zetten we er met zijn allen de schouders onder en werken we hard aan de nodige zaken. Daarnaast vragen we tijdens de gathering gemiddeld zo’n 4 uur tijdsinzet per dag van je, daar waar nodig verwerkt in een schema. Dit zodat er ook voldoende ruimte is om zelf te genieten, een workshop te bezoeken of een healing te ontvangen.

We werken in teams, Marjolein zal jullie hierover informeren. Vooraf kun je jouw voorkeuren en talenten aangeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Belangrijk om te weten

Als vrijwilliger krijg je voor je financiele bijdrage de entree, gedurende alle dagen eten, een kampeerplek voor en tijdens de gathering. Daarnaast krijg je als vrijwilliger een flinke korting op je ticket! Vrijwilliger zijn is een mooie manier om toch bij de gathering te kunnen zijn als je wat krapper bij kas zit. Je bent welkom!


We vragen je wel om je echt te verbinden met de camping en zijn werkzaamheden. Voel je er deel van en neem, samen met het team waar je in zit, de verantwoordelijkheid om echt iets neer te zetten. Jij kan samen met anderen een geweldige beleving creëren voor alle mannen, vrouwen en kinderen, die de camping zullen bezoeken.

Er zijn ongeveer 20 enthousiaste, toegewijde en doortastende mannen en vrouwen nodig die zich willen inzetten om de gathering vorm te geven.

Ben je de hele bovengenoemde periode beschikbaar? Wil jij je talenten inzetten en je verbinden aan de camping om het tot een succes te maken? Vink dan vrijwilliger aan op het aanmeldformulier

Word Vrijwilliger
arrow&v
Ik meld me aan als:

Bedankt voor je inzending! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

VRAGEN?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met het Green Team; hieronder zie je per onderwerp wie je daarover kunt benaderen.