top of page
University Website Header (1).png

GREEN TEAM

AUTHENTIEKE WIJSHEID

Tropische Bladeren 4
Tropische Bladeren 4
Tropische Bladeren 2
Screenshot_20220314_111944_com.facebook_edited.jpg

GREEN TEAM

Corine Meijer

Als Batavier (ik groeide op in de Betuwe) voel ik het Oud Germaanse bloed door me stromen en voel ik de behoefte de oude gebruiken in ere te herstellen, opnieuw vorm te geven in de hedendaagse maatschappij & te leven met de maan.

‘Het dragen van de staf’ is wat ik doe voor Green Spirits.
Daarmee ben ik drager van de Gathering en verbonden als inspirator en algemeen organisator. Na een aantal jaar actief te zijn als festivalcoördinator, werd ik als maanvrouw geroepen te gaan staan voor wat Green Spirits wil uitdragen, vormgeven en voorleven. Ik heb geluisterd & hoor nog steeds… 

Warme groene groet, Corine

Screenshot_20220314_112231_edited.jpg

GREEN TEAM - Hoedster

Alma Guijt

Kom binnen in de Moeder Aarde Tempel!

Mijn naam is Alma Guijt en mijn taak is om samen met mijn team bedding te creëren voor deze gathering en ruimte ter beschikking te stellen om even in stilte te zijn wanneer hier behoefte aan is.

Vanuit diverse sjamanistische settings brengen mijn medeteamleden en ik onze kennis en kunde mee naar deze gathering.we bieden je een veilige plek om naar behoefte te delen wat er in je omgaat, een rune te trekken, te drummen of juist in meditatieve staat te zijn.

Voel je welkom!

Website Foto Jacqui_edited_edited.jpg

GREEN TEAM - Vrijwilligers

Jacqui

Ik ben Jacqui, creatieve duizendpoot en verzamelaar van (mooie!) ervaringen. Ik voel me al sinds het begin verbonden met Green Spirits, de eerste paar jaar als vrijwilliger en het laatste jaar als sidekick van Marjolein, de vrijwilligers coördinatrice.

 

Ik heb aangegeven meer te willen doen voor green spirits en ineens kwam er vorig jaar de uitnodiging om mee te werken in het kernteam. Ik heb er zin in om samen met jullie allemaal iets moois en magisch neer te zetten. Met mijn voeten in de klei droom ik alle kanten op.

Screenshot_20220314_112027_com.facebook_edited.jpg

GREEN TEAM - Oplosser

Belle Felice van Rijn

Mijn naam is Belle Felice, vrij vertaald mooi geluk. Zo ervaar ik het leven. Mijn ingredienten daarvoor zijn liefde, respect, Moeder Aarde, oude kennis, dankbaarheid, verbinding en delen.

Met mijn staf van lindehout naast mij (de linde staat voor bescherming, herdenking en  rechtvaardigheid) zal ik waken over het reilen en zeilen van de Green Spirits Gathering. Daar waar nodig zal ik een positieve oplossing creëren.

Liefs,
Belle Felice

MEDEWERKERS

Medewerkers

Consult(en)

Medewerkers

Markt

Medewerkers

Workshop(s)

Vrijwilligers

bottom of page