University Website Header (1).png

GREEN TEAM

ERVAAR DE GROEI

Tropische Bladeren 4
Tropische Bladeren 2
Tropische Bladeren 4
Tropische Bladeren 2
Screenshot_20220314_111944_com.facebook_edited.jpg

GREEN TEAM

Corine Meijer

Als Batavier (ik groeide op in de Betuwe) voel ik het Oud Germaanse bloed door me stromen en voel ik de behoefte de oude gebruiken in ere te herstellen, opnieuw vorm te geven in de hedendaagse maatschappij & te leven met de maan.

‘Het dragen van de staf’ is wat ik doe voor Green Spirits.
Daarmee ben ik drager van de Gathering en verbonden als inspirator en algemeen organisator. Na een aantal jaar actief te zijn als festivalcoördinator, werd ik als maanvrouw geroepen te gaan staan voor wat Green Spirits wil uitdragen, vormgeven en voorleven. Ik heb geluisterd & hoor nog steeds… 

Warme groene groet, Corine

Screenshot_20220314_112231_edited.jpg

GREEN TEAM - Hoedster

Alma Guijt

Kom binnen in de Moeder Aarde Tempel!

Mijn naam is Alma Guijt en mijn taak is om samen met mijn team bedding te creëren voor deze gathering en ruimte ter beschikking te stellen om even in stilte te zijn wanneer hier behoefte aan is.

Vanuit diverse sjamanistische settings brengen mijn medeteamleden en ik onze kennis en kunde mee naar deze gathering.we bieden je een veilige plek om naar behoefte te delen wat er in je omgaat, een rune te trekken, te drummen of juist in meditatieve staat te zijn.

Voel je welkom!

IMG-20220313-WA0000_edited.jpg

GREEN TEAM - Programma

Rilana Altena

De maan is mijn weg, in alles, mijn leven en mijn werk. Deze natuurlijke flow heeft mij geholpen, aan de hand meegenomen, zodat ik van slachtoffer naar overlever naar thriver ben gegaan in mijn leven.

Ik woon samen met mijn gezin in het mooie Twente. In mijn praktijk help ik mensen met trauma's/levensproblemen stap voor stap van overleven naar leven te gaan. Voor en tijdens de kampeerbelevenis ben ik verantwoordelijk voor de workshops, markt en healing.

Hartegroet,
Rilana

Screenshot_20220314_112045_com.facebook_edited.jpg

GREEN TEAM - Vrijwilligers

Marjolein Bakker

Mijn naam is Marjolein Bakker.

Ik ben erg geïnteresseerd in de Noord Europese Spirits en hou van festivals en samenkomsten. Deze Gathering is een combinatie die dan ook helemaal bij mij past.

Ik ben de eindverantwoordelijke voor de vrijwilligers. Wanneer je daar vragen over hebt of je wilt aanmelden, hoor ik het graag.
Met heel veel plezier werk ik met deze mensen om een mooie Gathering neer te zetten.

Ik hoop je daar te zien!
Liefs Marjolein

20220309_213925_edited.jpg

GREEN TEAM - Ondersteuner

Fiona Timmer

Mijn naam is Fiona Timmer. Ik hou van de magie in en met de natuur waar ik dan ook regelmatig te vinden ben. Als lid van het Green Team geef ik mijn eigen Green Spirit ook speelruimte. In 2021 heb ik een bijdrage geleverd als Coördinator Markt. De editie van 2022 ga ik Corine ondersteunen bij de algemene organisatie, zowel in praktische als energetische zin. Samen iets magisch moois creëren is één van mijn drijfveren. De voorpret bij de voorbereidingen zijn een welkome bijkomstigheid. Ik kijk er naar uit om met elkaar de bezoekers van Green Spirits een bijzondere belevenis te bieden.

Zonnige groene groet,
Fiona

Screenshot_20220314_112027_com.facebook_edited.jpg

GREEN TEAM - Oplosser

Belle Felice van Rijn

Mijn naam is Belle Felice, vrij vertaald mooi geluk. Zo ervaar ik het leven. Mijn ingredienten daarvoor zijn liefde, respect, Moeder Aarde, oude kennis, dankbaarheid, verbinding en delen.

Met mijn staf van lindehout naast mij (de linde staat voor bescherming, herdenking en  rechtvaardigheid) zal ik waken over het reilen en zeilen van de Green Spirits Gathering. Daar waar nodig zal ik een positieve oplossing creëren.

Liefs,
Belle Felice

MEDEWERKERS

Medewerkers

Consult(en)

Medewerkers

Markt

Medewerkers

Workshop(s)

Vrijwilligers