top of page

Ostara - Waar groei gevierd wordtOstara, het lentefeest waar nieuw leven verwelkomt wordt. Waar groei gevierd wordt en de zonnige dag even lang is als de nacht, wat ons verteld dat het tijd is om naar buiten te treden.

Tijdens mijn dagelijkse wandelingetjes rond het dorp is het voelbaar, het is echt lente! De zon op mijn huid, het fris prikkelend briesje door mijn haar, de narcissen die mijn pad opfleuren, de vogels die zich duidelijk laten horen. Ik kijk naar de fruitboeren die de eerste snoei uitvoeren en hun bongerds voorbereiden op de uitloop van hun groene knoppen naar prachtige bloesems. Het is een mooie metafoor voor het zichtbaar worden van nieuw leven in de jaarcirkel.

Na de stilte van de winter en de zaai van Imbolc, waar we als Green Team onze intentie voor dit jaar hebben gezaaid, verwelkomen we nu de groei... Dat past natuurlijk prachtig in ons thema van dit jaar:

GROEIKRACHTGreen Spirits wil ook groeien en leren. Zo hebben we een geheel vernieuwde website, gebruiksvriendelijker en met een nieuwe layout: www.greenspirits.nl. Green Spirits is meer dan een festival, mede daarom is festival inmiddels uit de naam verdwenen. Dat brengt dan gelijk met zich mee dat ook het instagram account vernieuwd en gewijzigd is: tegenwoordig zijn we op insta te vinden onder de naam greenspirits.official

Vorig jaar kregen we als feedback dat de catering gemist werd. Met name door de dagbezoekers. Daarom zal dat er dit jaar wel zijn. Zowel voor dagbezoekers, want het is ook dit jaar mogelijk een dagticket voor de zaterdag te kopen, als voor de kampeerders. De catering word aangeboden in losse maaltijden, voor de lunch en het diner. Deze zijn vooraf via de site te bestellen.

We willen Green Spirits graag voor iedereen toegankelijk laten zijn, daarom zijn we toendertijd laag ingestapt qua prijs. Helaas zijn de afgelopen periode veel dingen duurder geworden en kunnen we er niet onder uit om ook onze prijs op te schroeven.

Zie onze ticketshop
Een ander punt van feedback van vorig jaar was de korte duur van het weekend. Daarom zal de vrijdag verlengd worden, of te wel we starten eerder. Zodra de totale programma indeling helder is zullen we dat delen via onze (social) media kanalen en natuurlijk onze vernieuwde website.

We kijken er naar uit jullie ook dit jaar weer te mogen begroeten op 1, 2 en 3 juli bij het altijd mooie Landgoed de Zonnebloem in Winterswijk.

Warme groene groet namens het Green Team, Corine
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page