top of page
Tropische Bladeren 2
University Website Header (1).png

MEDEWERKERS

Fijn dat je mee wilt helpen om de Green Spirits Camping tot een succes te maken!
 
Vul het formulier, hier op de pagina, zo volledig mogelijk in. We nemen snel contact met je op!
Green-Spirits-Gathering_edited_edited.png

Medewerker worden?

Bied jij een dienst, consulten of producten aan op festivals e.d.?
Of wil je graag een workshop met bezoekers delen?

Ook op de Green Spirits Camping zijn er mogelijkheden voor aanbod van je producten, workshop en/of consulten. Met de opzet van de Camping willen we graag de deelnemers een intieme maar diverse beleving bieden, gerelateerd aan het thema Authentieke Wijsheid. We hebben nog plek voor aanbieders bij alle drie de typen medewerkers. Als medewerker bieden we je een mooie plek op het terrein. Ben je een actief onderdeel van en draag je bij aan de algehele sfeer van de gathering.

Markt en/of verwen & healing medewerker

Je betaalt met je inschrijfgeld je werkplek, kampeerplek en de entree van de gathering. Voor het vinden van de juiste plek zijn we benieuwd naar de omvang/afmetingen van jouw werkplek/kraam. Mocht je zelf geen kraam hebben als marktmedewerker, dan is het mogelijk deze bij ons te huren.

(Let op! Je aanmelding is definitief na bevestiging van Green Spirits.)

Workshop geven?

Wil je bijdragen als workshopgever? Dat kan natuurlijk ook. Heb je een leuke, fijne, mooie, krachtige, intieme of intense workshop te bieden? Je bent van harte welkom je voorstel naar ons te mailen.

Omdat we beseffen dat je als alleen workshopgever geen inkomsten uit een festival of gathering haalt, bieden we je een korting op de entreeprijs voor medewerkers. Na aanmelding informeren we je hier verder over.

Elektra nodig?

Als je elektra nodig hebt, laat dat ons dan weten via het inschrijfformulier. Elektra is overigens beperkt beschikbaar. Dat geldt zowel voor medewerkers op markt/verwen & healing veld, als voor kamperen. Wil je bij je werkplek elektra, dan is deze bij te bestellen voor €17,50.

Word medewerker!
arrow&v
Ik meld me aan als:

Bedankt voor je inzending! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tropische Bladeren 5

VRAGEN?

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met het Green Team; 

  • Voor het geven of volgen van de workshops, de markt of het healingveld, voor vragen over de vrijwilligers en hoe jij kunt helpen en voor alle overige vragen, neem dan contact op via: info@greenspiritsfestival.nl

Green-Spirits-Gathering_edited_edited.png
bottom of page