top of page
University Website Header (1).png

MEDEWERKERS MARKT

ERVAAR DE GROEI

Tropische Bladeren 5
Tropische Bladeren 2
Tropische Bladeren 5
WhatsApp-Image-2021-06-03-at-12.56.10.jpeg

Medewerker - Markt

Nicole Stokman

Mijn naam is Nicole Stokman van Atelier Lazuli.

 

Ik verkoop handgemaakte krachtvoorwerpen uit eigen atelier, kristallen en smudgeartikelen.

 

Meer informatie over wie ik ben en wat ik doe is te vinden op www.atelierlazuli.nl

Foto_Coby_en_Johan_de_Grijs_amethyst_met_leggingsstenen.jpg

Medewerker - Markt

Kristalijn

Wij, Coby en Johan de Grijs, vormen al bijna 30 jaar Edelsteencentrum Kristalijn. Onze thuisbasis is Heerhugowaard waar we ook cursussen en workshops verzorgen. Als thema hebben deze workshops het werken met de schatten van Moeder Aarde en Piramide-healing. Wij komen op deze gathering onze schatten en kennis met jullie delen.

Mijn website is www.kristalijn.com.

En op facebook kan je ons ook vinden onder kristalijn: https://www.facebook.com/kristalijn

WhatsApp-Image-2021-06-02-at-22.21_edited.jpg

Medewerker - Markt

Heidy Wavemaker

Wie ben ik?
Magie is onderdeel van mijn leven zolang als ik me kan herinneren. Toch heeft het een hele tijd geduurd voordat ik de stap durfde te nemen om de magie te omarmen. Ik ben namelijk een lekkere nuchtere Hollandse meid en ik heb, zoals zo vele, geleerd om vanuit het verstand te leven.

Uiteindelijk was de drang om mijn gevoel te volgen zo sterk dat ik er niet omheen kon. Het was onvermijdelijk dat ik mijn nieuwsgierigheid naar het onverklaarbare moest volgen en dit bracht mij op een sjamanistische pad.

Ik heb geleerd om me heen te kijken en meer één te zijn met de natuur. Me te verbinden met mijn voorouders en het ritme van het leven. De wereld om ons heen geeft het antwoord op levensvragen wanneer je durft te zien, en luistert naar je gevoel.

Inmiddels heb ik ruime ervaring in het luisteren en inzicht geven in wat het hart te vertellen heeft.

www.heidywavemaker.nl

217778957_10158154326640980_2168161205639637179_n.jpg

Medewerker - Markt

Oerakel

In onze tent hebben we een winkel waar we handgemaakte drums en ratels verkopen, met verschillende soorten drumstokken. Van inimini tot groot zijn de drums ieder uniek en in verbinding gecreëerd. Een drum is een maatje van je ziel en jij, een unieke combinatie die zo klopt dat het emoties bovenbrengt en verbinding laat ervaren. We hebben een selectie bij ons waarbij misschien ook wel de drum zit die voor jou is gemaakt in de afgelopen maanden. We kunnen ook afspraken maken om zelf een drum te komen maken op onze boerderij in Nispen.

We maken de winkel graag vrolijk met kleurige kleinigheden, dromenvangers etc. Loop gerust even binnen als de tent open is!

Mark en Eve / www. oerakel.nl 

Medewerkers

Consult(en)

Medewerkers

Markt

Medewerkers

Workshop(s)

Vrijwilligers

bottom of page