top of page
University Website Header (1).png

MEDEWERKERS CONSUL(TEN)

ERVAAR DE GROEI

Tropische Bladeren 2
217778957_10158154326640980_2168161205639637179_n.jpg

Medewerker - Consult(en)

Oerakel

Voor ondersteuning en verheldering op jouw pad kan je terecht voor een individuele sessie. Ik tune in op jou en na een kort gesprek laat ik spirit en de grote moeder werken door de drum en mijn stem. De diepe klanken resoneren in het water van je cellen terwijl de ritmes je meenemen naar wat ervaren mag worden. Met een kort nagesprek. Waarna jij met nieuwe inzichten, in een nieuwe versie van jou lichaam, je reis van leven mag vervolgen. 

Ik ben aardevrouw en breng drummedicijn.

Eve Oevering / www.oerakel.nl

Afbeelding1_edited.jpg

Medewerker - Consult(en)

Ludzarda

Innig gesprek met moeder aarde workshop

Als je zaait in de moederschoot van moeder aarde wat zijn dan je verlangens hoe kan je deze voeden? In gesprek met aarde moeder creëren we de ruimte om  je inzichten te ontvangen die je vooruit kunnen helpen.

Individuele behandelingen.

Tijdens een festival ontvang je veel indrukken. Kom je in contact met veel energieën.  Hoe fijn om dan tussendoor jezelf de ruimte te geven om die indrukken een plekje te geven.  Je licht lichaam op te schonen  je inzichten te aarden en jezelf te verwennen.

Milk ceremonie

De aarde, de mensheid, onze verlangens voor vrede harmonie en authenticiteit…

We zijn allen uniek en gezamenlijke een  eenheid. Met de milkceremoni gaan we  symbolisch de nieuwe aarde energie voeden …zoals een pasgeboren kind gevoed word, eren we het nieuwe dat in ons geboren word. En eren we de voorouders die ons supporten in het manifesteren van onze  wensen en dromen. Een ceremonie voor onszelf en voor de nieuwe wereld zoals we die met elkaar willen creëren.

Ludzarda Everts |Praktijk centola |www.centola.nl

Mura middelgroot_edited.jpg

Medewerker - Consult(en)

Mura

Honing Massage

In de natuur is altijd alles aanwezig wat wij nodig hebben. Sommige planten en dieren hebben een heel specifieke taak, anderen zijn multifunctioneel.

Honing is er één met vele kanten. Het is voedzaam, helend (keelpijn), sussend/relaxend, zuiverend enz.

Wat veel mensen niet weten is dat honing ook heel goed voor massage gebruikt kan worden. Het klinkt zoet, maar bij deze massage moet je meer denken in de richting van “scrubben “.

Door het inmasseren van de honing gaan de voedzame stoffen van de honing in de huid en trekt de honing de fysieke en energetische vervuiling uit de huid.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling blijft hangen; fysiek door talg, puistjes, rugpijn en energetisch door het zware gevoel bij stress, zorgen, zwaarmoedigheid.

Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen. Herboren!

 

Het is handig om een extra handdoek of lakentje mee te nemen, want die gaat plakken natuurlijk.

Inteken formulier hangt aan m’n tent.

 

Kosten voor de massage zijn 20 euro. De duur is 30 min.

Green-Spirits-Gathering_edited_edited.png

Medewerker - Consult(en)

Sarie Rolff

Mijn naam is Sarie Rolff en ik ben 69 jaar.


Ik werk graag met verhalen en oerbeelden.
Daardoor ben ik gefascineerd door het labyrint en door krachtplekken en het creëren daarvan.
Ik heb  een  tijd geleden een opleiding gedaan aan de Jungiaanse school. 


Kijk maar op www.labyrintwerk.nl er zijn een heleboel labyrintwerkers door heel Nederland en allemaal met hun eigen insteek.


Er bestaan veel verschillende labyrinten, het 7 pads ofwel het labyrint van Kreta is de bekendste maar veel mensen kennen ook het Chartres labyrint met haar 11 paden.

 

Ik maak graag labyrinten op het strand en in het bos met materiaal dat ik daar vind. Mensen mogen ook hun thema vertellen. Het labyrint is een oeroud symbool van twee in elkaar draaiende spiralen die een weg naar binnen vormen. 
In tegenstelling tot een doolhof kun je er niet in verdwalen en is het overzichtelijk.


We willen samen de krachten en de eigenschappen van het 7 pads labyrint ontdekken met het thema Groei en Bloei.
Je kan de weg lopen met je voeten en ervaren wat en waar de weg je wilt brengen.


Je kan ook het labyrint tekenen op een papier en er doorheen gaan met je vinder terwijl je een vraag stelt.
Ben je al nieuwsgierig geworden? Dan nodig ik je uit om mee op pad te gaan!

unnamed (2).jpg

Medewerker - Consult(en)

Lyke en Peter - Ra en Gaya

In onze eigen Belltent (die met de T-shirts) zullen wij, Peter en Lyke - Ra & Gaya, een fijne zachte sfeer creëren.

Een bubbel waarin een ieder van harte welkom is om even samen te praten of te zingen, stil te zijn en/of te dromen, tot rust te komen of juist energie op te doen, kortom samen 'zijn'.

 

Desgewenst geven wij er individuele Energetische Klank Healings, Orakel- of therapeutische consulten.

 

Ook zullen wij op het festival Muzikale Meditaties aanbieden. Ondersteund door sjamanistische klanken van Peter neemt Lyke je mee op verschillende trancereizen.

 

En dan ZenvolZingen! Voor iedereen die wil ervaren om met meer gevoel op een hoger trillingsniveau te zingen. We nemen je mee op een muzikale reis met Moderne Mantra's en Classic Chants. We creëren een mooie, serene sfeer in onze heerlijke bubbel, waarbij we de trillingsfrequentie aanzienlijk weten te verhogen. 'Zenvol Zingen' is een speelse benadering van samen zingen vanuit je hart. Tijdens deze zangsessies word je uitgenodigd gezellig en ongedwongen mee te zingen en zo je wilt te bewegen. Ieder heeft zijn of haar eigen stem en dat is goed en leuk en mooi. Samen komen we tot harmonie.

 

Wie zijn wij?

Peter RAadsen (zanger, muzikant en sjamaan) en Lyke BaGAYA (emdr- en hypnotherapeut, energetisch heler en orakel) weten hun energieën samen te brengen en naar een hoger level te tillen en daarmee hun sfeer te creëren naar een hogere frequentie. Iedereen is welkom daar in mee te delen.

Tropische Bladeren 5

Medewerkers

Consult(en)

Medewerkers

Markt

Medewerkers

Workshop(s)

Vrijwilligers

bottom of page