top of page
University Website Header (1).png

HOEDERS

ERVAAR DE GROEI

Tropische Bladeren 5
Tropische Bladeren 2
May+en+Maan_edited.jpg

Medewerker - Hoeder

Maan & May

Welkom mooi mens,

Welkom bij ons in de Moederaarde Tempel. Bij ons is er ruimte om stil te zijn en te verbinden met Moeder Aarde. We luisteren naar haar hartslag en openen ons voor haar roep en boodschap.

Wie weet, misschien als je goed luistert naar haar fluisteringen ontvang je wel een persoonlijke boodschap van haar. We nemen je graag mee op reis in de taal voorbij woorden ook wel bekend als Lichttaal, Brontaal of Gevoelstaal. En begeleiden je in het openen, ontvangen en interpreteren van jouw persoonlijke boodschap.

We zij benieuwd wat ze jou en ons dit jaar allemaal te vertellen heeft.


We zien en ontmoeten je graag.

Liefs,
Maan en May

217778957_10158154326640980_2168161205639637179_n.jpg

Medewerker - Hoeder

Oerakel

Hallo Lief Kind van de Grote Moeder,

Welkom in de Moeder Aarde Tempel, ik nodig je uit om thuis te komen. Breng ik een bedding van aarde magie en drummedicijn. Kom zijn, in rust en in stilte. De drum, handpan en fluit ondersteunen je om je over te geven aan de Grote Moeder Aarde, om je even te laten dragen, om je energetisch te voeden en om naar binnen te gaan. De voel de hartslag van de moeder, in jou en de drum. Wat er dan gedeeld wil worden, in woord, zang of klank krijgt de ruimte. Het is al goed. 

www.oerakel.nl

WhatsApp-Image-2021-07-27-at-16.21_edited.jpg

Medewerker - Hoeder

Margreet Oldhoff

Dag lieve mensen,

Mijn naam is Margreet, ook vaak Cate genoemd.
Er is mij gevraagd de moeder aarde tempel mee te hoeden. Dat doe ik graag. Als oprichter van de rode tent Zwolle, heb ik als zodanig al enige ervaring. En verder ben ik vooral warm, zacht en aandachtig aanwezig 

Graag tot in de tempel

Medewerkers

Consult(en)

Medewerkers

Markt

Medewerkers

Workshop(s)

Vrijwilligers

bottom of page