top of page
Tropische Bladeren 2
University Website Header (1).png

DEELNEMERS

Leuk dat je er bent!


Snuffel lekker rond hier op de Green Spirits site.
Kom vast in groene sferen en voel je vooral heel welkom!

 

 

Ontmoet jouw tribe…

Green Spirits nodigt je uit het leven te vieren en je te verbinden, met allen die je dierbaar zijn. Je vrij te voelen. Je jouw unieke zelf te voelen, te midden van en in verbondenheid met alle anderen, jouw tribe. Zoals het Wereld Woud Web dat doet, in een prachtig groene omgeving. Ieder met zijn of haar eigen bijdrage maakt de kampeerbelevenis tot een gezellig samenzijn.

Samen eten en drinken is daar een onderdeel van. Gezellig samen aan tafel, met je eigen servies en bestek. Of lekker languit in het gras… Daarvoor is het handig om een schapenvachtje, deken of kussen mee te nemen. Die deken is ook fijn voor de wat koudere avonden. Zit je liever wat hoger? Dat kan op een van de bankjes van de picknicksets/biertafels, maar wellicht zit je lekkerder relaxed in je eigen tuin/kampeerstoel, al dan niet voor je eigen tent. Zorg dat je voorbereid bent.

Is een heel weekend te lang voor je, past het niet in je agenda of wil je gewoon even proeven van wat Green Spirits is? Dan is het ook mogelijk om een dagticket te kopen. Hiermee ben je op zaterdag de hele dag welkom!

We wensen je veel plezier, verbinding, (h)erkenning, wijsheid en (hernieuwde) kennismaking met de tribe!

 

Onze wens geldt ook voor alle kinderen daarom hebben we speciaal voor hen ruimte gemaakt tijdens de gathering. Er zal een tent zijn, alleen voor de kinderen, om de kinderworkshops en andere leuke dingen in te doen zijn. Zo is er ook een speciaal team van vrijwilligers die veel verschillende activiteiten aanbieden, van knutselen en fikkie stoken tot broodjes bakken, tot…

bottom of page